Floraliën Gent brengt postzegels uit voor de editie 2020


Postzegels verzamelen wordt nog steeds beschouwd als één van de meest populaire hobby’s over de hele wereld. Het kent een lange traditie. De eerste Belgische postzegel dateert uit 1849. Er zijn op dit moment ongeveer 20+ miljoen verzamelaars op deze aarde.

Mensen van alle leeftijden, rangen en standen houden van postzegels verzamelen, Maar waarom? Wat ook hun reden mag zijn, postzegels zijn leuk, aangenaam en makkelijk om mee te beginnen. Iedereen kan postzegels verzamelen!

Mensen verzamelen postzegels omdat het ze verbindt met mensen in andere landen van de wereld. Wie postzegels verzamelt, ontmoet ook andere verzamelaars. Postzegels verbinden mensen, en dat van en naar de hele wereld.

Om deze speciale gelegenheid te herinneren werd ervoor gekozen om een postzegel uit te geven met als thema “Mijn paradijs, een wereldse tuin” (Floraliën Gent 2020). Daarvoor werd samengewerkt met Bpost.

Elk vel bevat 10 postzegels (binnenlands tarief) met exclusieve beelden van voorbije Floraliën-edities. 

Prijs: €20 per vel (verzendingskosten €5). 

Bestellen: mailen naar Adrien via adrien.saverwyns@gmail.com gevolgd door een overschrijving op de rekening van de Floraliën Community: BE72 7360 5471 2916